Microsoft Works.

Vaig tenir un error al disc dur i, per sort, es va desar tot, però vaig haver d’aconseguir un disc dur nou i tornar a instal·lar el win 10. Vaig tenir dos problemes (Movie Maker) que vaig publicar en una data diferent i aquest, tenia MS

símbol de subsecció

On puc trobar el símbol de subsecció a Word?

correu electrònic 'onmicrosoft'

Estic provant O365 premium abans de comprar i fins ara ha estat un xic dolorós, el problema que tinc és que sembla tenir l'adreça de correu electrònic 'onmicrosoft' com a adreça principal de Outlook i el meu propi domini

Codi d'error d'Outlook 0x800CCC0E

Algú em pot ajudar a superar un missatge d'error (0x800CCC0E) en enviar / rebre correus electrònics?

Error del mòdul mso20win32client.dll.

Amb tots els meus programes actuals d’Office365, tinc els següents errors d’aplicació que apareixen a causa d’un error del mòdul mso20win32client.dll. Tanmateix, no existeix cap fitxer d'aquest tipus al meu sistema win10-pro actual

versió metro de ie 11

Puc executar la versió metro de ie 11 a Windows 10? Trobo a faltar les funcions fàcils de tocar, com lliscar cap endavant i endavant, la llista de preferits fàcils de tocar, etc. No m'importen tots els ratolins del teclat

No es pot carregar la DLL de recursos

Cada cop que inicio Word, rebo aquest missatge: faig servir la versió de Microsoft Store de Word sense connectors. És un error o és un problema amb el meu PC? Ja he actualitzat el meu PC amb Windows 10 una vegada

Què és el fitxer SuggestedSites.dat? Problema en eliminar el fitxer SuggestedSites.dat del Windows 10

Títol antic: SuggestedSites.dat Estic executant Windows 10 Pro i he desactivat Internet Explorer. Tinc un fitxer, SuggestedSites.dat, que continua apareixent al meu ordinador fins i tot després d’executar CCleaner a

Error 0x800701AA: l'operació Cloud no s'ha completat ...

Vull descarregar algunes carpetes del compte de la meva unitat de treball a un disc dur extern. Amb freqüència, la descàrrega es congela i produeix l'error 0x800701AA: l'operació Cloud no s'ha completat

Com desactivar Realtek HD Audio Manager

Com es desactiva el gestor d’àudio realtek hd a Windows 10.

IE11 res // ieframe.dll NOMÉS a l’IE 11 quan s’inicia el lloc web https des de Selenium Server

Hola a tots, la màquina Windows 10 IE 11 va llançar Selenium Grid i va executar IE WebDriver per accedir al lloc https, he rebut la pàgina 'Hi ha un problema amb el certificat de seguretat d'aquest lloc web' amb enllaços per a 'Feu clic'

Com puc desactivar la sol·licitud de canvi de contrasenya (cada 72 dies)?

He provat de mirar al voltant dels fòrums i vull desactivar la sol·licitud de canvi de contrasenya per cada 72 o x dies de la seva configuració actual. He seguit les instruccions d'aquesta pàgina web:

AUTOCORRECT-ONENOTE: PER A DEUS, SEGUEU PROPORCIONAR UNA OPCIÓ PER DESACTIVAR-LA !!

Per què, per què es va llançar OneNote sense una opció per desactivar la correcció automàtica ?! Aquest problema ja és prou vell, com no es va solucionar? Essencialment, heu fet OneNote completament inútil, ja que

CORREU ELECTRILNIC: Out Box vs. Caixa enviada

Estic fent servir la versió web de l'Outlook 365. En versions anteriors d'escriptori de l'Outlook, els meus correus electrònics de sortida només es mantenien al quadre de sortida fins que el meu sistema no actualitzava la carpeta de correu (rebre / enviar totes les bústies de correu).

OneDrive ha desaparegut del meu ordinador (Windows 10)

Els fitxers encara hi són, però OneDrive no. Estic fent servir Win 10 i no puc descarregar-me perquè el lloc diu que ja el tinc. Vaig veure algú amb una pregunta similar però la solució, proporcionada per un

Office Pro Plus 2019: HUP legítim?

Vaig comprar Office Pro Plus 2019 a www.microsofthup.com, que semblava legítim, però ara tinc pensaments secundaris. L’enllaç per baixar i instal·lar Office funcionava bé, però quan comprovo la clau del meu producte

Error d'aplicació Winword.exe

No puc obrir Word ni Excel, obtenint un error d'aplicació Winword.exe

Ubicació del fitxer Excel.exe

Intento trobar la ubicació de la versió d’Office 365 d’Excel al meu sistema de fitxers perquè pugui utilitzar-la com a aplicació predeterminada per obrir diversos tipus de fitxers. L'ús de la drecera dóna com a resultat 'catastròfic

El procés lync.exe s’executa després de sortir d’Skype for Business

He tingut aquest problema en dos equips amb Windows 10 diferents. Sortim d’Skype for Business (versió actual que es proporciona amb l’Office 365) fent clic amb el botó dret a la icona de la safata i escollint “Surt”. Més tard, quan vull

Com posar una 'dièresi' a una lletra O, una A o una U

Un UMLAUT és el DOS petits punts sobre una lletra, com ara O o U o A per canviar la pronunciació