Falta MSVCP140.dll al meu Win 10

Acabo d’instal·lar l’aplicació WordPress, però no s’iniciarà perquè diu que falta MSVCP140.dll. On puc obtenir la seva substitució?

ntoskrnl.exe provoca bloquejos i BSOD, fins i tot en mode segur

Durant el darrer mes, el meu servidor domèstic (Lenovo Thinkserver + Windows 10) ha començat a BSOD cada cert temps. Fa uns 3 dies es va instal·lar la darrera actualització de Windows Creator i ara estic rebent

Què mostra el programa del programa a la pestanya Inici del gestor de tasques del Windows 8?

Acabo de comprar un nou escriptori HP. Windows 8 està instal·lat. El tinc des de fa unes tres setmanes. No he instal·lat gaire fins ara ... controladors d’impressora, Acrobat Reader, Google Chrome, VLC Media Player, Open

Falta MSVCP100.dll.

Hola, rebo un missatge d'error a l'inici que diu 'El programa no pot iniciar-se perquè falta MSVCP100.dll a l'ordinador. Proveu de tornar a instal·lar el programa per solucionar aquest problema'. Pot algú, si us plau

Falten VCRUNTIME140.dll i MSVCP140.dll al Windows 10

En intentar obrir un programa concret (On1 Resize 2019) al meu flamant equip amb Windows 10, rebo els missatges següents: L’execució del codi no pot continuar perquè VCRUNTIME140.dll no era

Error: identificador d'esdeveniment: 10016; DistributedCOM

Rebo aquest error repetidament des que he actualitzat de Windows 8 a 8.1. Es produeix una vegada cada cop que s'inicia l'ordinador, aproximadament 2 minuts després de l'arrencada. Pot ajudar-me a solucionar-ho? Nom del registre:

Què fa l'ús normal de l'intercanvi?

CPU de 8 GB de RAM: i-5 6500 Només estic executant programes lleugers i vaig reiniciar-lo fa una hora. el meu monitor del sistema Rainmeter diu que la CPU 5% RAM 36% swap 35% per què l’intercanvi és tan alt? Tinc un munt de ram no utilitzat.

sfc scannow troba fitxers danyats a Windows 10, però no els pot corregir. ajuda!

així que tinc un sistema malmès i és fins al punt que no puc arribar a la configuració. Així que com va començar tot va ser que hi va haver 3 petites interrupcions elèctriques el mateix dia i el meu PC estava encès mentre els tres

Interrupcions del sistema

El meu sistema freqüentment s’alenteix completament. He provat tot el que se m'acut. Les actualitzacions ja estan fetes. L’antivirus funciona. Quan comprovo el gestor de tasques, es mostren les interrupcions del sistema utilitzant

LiveKernelEvent 141: fallada de maquinari ??

El meu ordinador va ser construït per jugar. Però cada vegada que intento executar el meu joc de carreres preferit experimento un accident. El Monitor de fiabilitat proporciona aquest missatge d'error: Descripció Un problema amb el maquinari

Què fa l'aplicació Bonjour a l'ordinador? És segur eliminar-lo?

Sóc nou a Windows 8 ... algú sap quin programa ... fa Bonjour ... d'Apple, Inc. ??? Puc esborrar-lo sense fer mal al meu ordinador ???

Text malmès?

El text de certs navegadors (ja sigui per a Internet, com ara Google Chrome o en navegadors de jocs com Battlenet) m’està estalviant. No puc entendre per què passa això, si és una part

Microsoft Compatibility Telemetry, què és i per què augmenta l'ús de la meva CPU?

Tens alguna idea per a què serveix? He buscat al web, però tot el que puc obtenir és que els llocs de programari espia que vulguin vendre bloquegen programes espia. Vaig veure un lloc que deia que era un tipus de procés de Windows que era 'necessari'

VCRUNTIME140.dll Falta com puc solucionar-ho

'VCRUNTIME140.dll Falta', com puc solucionar-ho? Mogut de: (Configuració de Windows / Windows 10 / Windows)

BCCode: 9f cada vegada que Windows 7 torna del mode de suspensió

Cada vegada que el meu ordinador portàtil torna del mode d’hibernació, em dóna l’opció d’arrencar al mateix mode o iniciar Windows amb normalitat. Quan l’ordinador s’inicia, apareix el missatge d’error .: Signatura del problema:

Error d'aplicació (0xc0000005)

Hola, quan estic al meu ordinador portàtil i el que estic passant, continua apareixent Error d'aplicació (0xc0000005), ha aturat el meu so, de manera que no puc veure vídeos aquí ni tan sols puc entrar al tauler de control

Problemes BSOD causats per ntoskrnl.exe

Hola, he experimentat moltes pantalles blaves darrerament. No tinc ni idea del que està passant ni de per què passa això, si us plau ajudeu. Experimento aquest problema cada vegada que encenc el portàtil. Això era

Error 0xc0000142

Després d’instal·lar les actualitzacions de Windows, apareix l’error 0xc0000142 un parell de vegades a l’hora a intervals aleatoris. Aquí teniu el text complet: 'cmd.exe - Error d'aplicació. L'aplicació no s'ha pogut iniciar

Visor BSOD

BlueScreenView és una aplicació útil, gratuïta i portàtil que us permet veure fitxers de minidump que es creen quan el Windows s'atura i mostra una 'pantalla blava de la mort'. El programa en mostrarà cadascun

Puc eliminar el mòdul Cisco EAP-FAST, el mòdul Cisco LEAP i el mòdul Cisco PEAP que no he instal·lat?

* Títol original: Cisco Systems Tinc tres programes instal·lats a l'ordinador que no he instal·lat. Són el mòdul Cisco EAP-FAST, el mòdul Cisco LEAP i el mòdul Cisco PEAP, instal·lats en alguns