Problema de la pantalla blanca de l'escriptori de WhatsApp

He actualitzat recentment la meva aplicació d'escriptori de WhatsApp. El primer dia funcionava bé, sense problemes. Però el dia següent, quan l’utilitzo, la pantalla es torna automàticament blanca. Quan el tanco, ho faig

Microsoft Expression Web 4: descàrrega

Hola, Microsoft Expression Web 4 estava disponible de forma gratuïta a Microsoft per descarregar-lo, però ara no el trobo on baixar-lo. agraeixo si algú comparteix algun enllaç per descarregar-lo. Gràcies

El programa no pot iniciar-se perquè falta MSVCR110.dll a l'ordinador. Proveu de reinstal·lar el programa per solucionar aquest problema.

Vaig instal·lar el programa Windroy al meu ordinador portàtil. Però després d’instal·lar-lo vaig obrir Windroy. Però això era impossible. El programa mostra el següent error: 'El programa no pot iniciar-se perquè MSVCR110.dll és

Proveïdor d'identitat Xbox

Per a què serveix exactament l'aplicació Xbox Identity Provider a Windows 10? He intentat obrir-lo per esbrinar-ho, però només queda allà a la pantalla de càrrega, no importa quant de temps esperi que no passarà

desinstal·la Idle Buddy

intentant desinstal·lar Idle Buddy

Falta el fitxer COMCTL32.OCX / no és vàlid per a Windows 10

Intentant fer servir un vell programa de discapacitats de golf en un equip més nou amb Windows 10, però no s’executarà perquè falta un fitxer no vàlid. Alguna idea?

error del sistema smartwebapp.exe

falta algú swhk.dll que em digui com recuperar-lo

Softwaremax és un lloc legítim aprovat per MS?

Hola, el lloc real és: Softwaresmax.com i sembla que són legítims, tenen excel·lents ressenyes de Google, etc., EXCEPTE que els seus preus són realment molt reals, per exemple, Win 10 Pro o Office 2016 Pro o

Roblox em donarà un virus o perjudicarà el meu equip en baixar-lo?

Roblox és un dels meus jocs preferits tot i ser gratuït i estic cansat de jugar als mateixos jocs limitats amb un control limitat al mòbil. Vaig preguntar als meus pares si ho aconseguim a la família

Arxius que falten Openal32.Dll

Durant els darrers dies, he estat intentant iniciar un programa anomenat rpcs3 per a un joc que he comprat recentment, però, quan he fet clic a l’aplicació, diu: “El programa no pot iniciar-se perquè OpenAL32.dll

No es pot desinstal·lar l'aplicació Discord

Intento desinstal·lar l’aplicació “Discord” del meu ordinador portàtil, que actualment està equipada amb Windows 10, i no importa el que provi, encara sembla que hi és. Alguna cosa tan senzill com desinstal·lar una aplicació no hauria de ser

Reproductor multimèdia: la cerca de la informació de l'àlbum no funciona

Hola Aquest mes passat, el reproductor multimèdia ha deixat de poder localitzar la informació dels àlbums dels CD d'àudio. Abans funcionava, però ara no. Quan sol·licito que trobi informació de l'àlbum, l'Internet Explorer

UN DRIVE SUCKS PLS ARRANGEU-LO!

així que només descarregava Minecraft i es descarrega automàticament a la carpeta de documents. i la meva unitat està configurada per fer una còpia de seguretat automàtica de les carpetes de la carpeta de documents. però no vull que torni enrere

Virus del lloc web de Youtube

* Títol original: Virus Així que hi ha alguna cosa en què si poseu la paraula 'Màgia' entre 'vosaltres' i 'tubs' a l'enllaç d'un vídeo de YouTube.com, us redirigirà i podreu descarregar-lo.

Les aplicacions no s'inicien amb l'error Kernelbase.dll

Tinc problemes amb les aplicacions que no s'inicien. El venedor diu que es deu a un problema amb kernelbase.dll. He executat DISM per fer la reparació. Es diu que l'operació s'ha completat correctament

Com es configura la drecera de teclat per obrir la calculadora a Windows 10?

Acabo de comprar un ordinador nou amb Windows 10 i el nou teclat no té cap botó per obrir la calculadora. Estic trobant que realment trobo a faltar tenir aquest botó. Tinc un botó Fn

falta ffmpeg.dll

Hola. Em disculpo de seguida pel meu baix nivell de comprensió informàtica. Heus aquí el meu problema: estic executant Windows 10 i apareixo el següent error en arrencar: 'No es pot executar el codi

D3D11.dll

hola, necessito ajuda, tinc un programari per a paisatge i quan el vaig instal·lar a Windows Vista Business em mostra un missatge d'error, digue'm 'Aquesta aplicació no s'ha pogut iniciar perquè d3d11.dll

Funció de transparència de pintura

Partiu d'aquest fil. Hi ha transparència disponible a Windows 8.1?

Clickfree i Windows 10

Acabo de comprar un portàtil nou ja que el meu vell va deixar de funcionar. Després de configurar el portàtil, anava a restaurar les meves dades amb la meva còpia de seguretat Clickfree. No obstant això, quan he inserit la unitat USB des de