Falta el fitxer MSVCP120.dll

Quan s'inicia o intento instal·lar un programa nou, rebo un missatge que diu que la instal·lació no es pot completar o que falta al sistema el fitxer MSVCP120.dll i que s'ha de tornar a instal·lar. N’he trobat dos

VCRuntime140.dll

Com puc tornar a instal·lar VCRuntime140.dll a Windows 10 *** Publicació enviada pel moderador a la categoria de fòrum adequada. ***

Com validar Windows 7

Com validar Windows 7? Després d’haver-lo activat, l’he de validar manualment mitjançant l’enllaç https://www.microsoft.com/genuine/validate/ o hi haurà una sol·licitud de validació? Gràcies pel

Aplicació VProtect (oficial)

A la meva llista de programes inicials vaig trobar 'Aplicació VProtect (oficial)', però el programa no té un editor anomenat. He de mantenir el programa o desactivar-lo?

Falta MSVCR120.dll

Per a la darrera actualització de Windows 10 no em permetrà descarregar MSVCR120.dll de la botiga de Microsoft tot i que el trobo a faltar al meu portàtil. Per exemple, quan vaig intentar descarregar OBS Studio

Què hi ha de diferent entre Windows 10 Redstone i Threshold?

Què hi ha de diferent entre Windows 10 Redstone i Threshold? I quin és el més adequat per a usuaris domèstics?

On és Story Remix?

He instal·lat l’actualització de Windows 10 Fall Creators. No estic relacionat amb persones d’interès ni res, només ho tinc publicat. L’aplicació Fotos ha canviat definitivament, però no hi ha rastre de Story Remix enlloc.

Falta l'ordinador MFC140u.dll

Com puc solucionar aquest problema El programa no pot iniciar-se perquè falta mfc140u.dll a l'ordinador. Vaig provar de tornar a instal·lar, però no estic segur de què passaria, el missatge encara apareixia. Si us plau ajuda.

No es pot iniciar sessió a Windows Vista: missatge d'error que indica que Windows no és genuí

Títol original: Com puc tornar a iniciar la sessió a la pàgina d'inici de Windows quan diu que el meu Windows no és ginuwine? No puc iniciar la sessió a la meva pàgina de Windows perquè una alerta d'error indica que el meu Windows no ho és

DirectX 11.2

Tinc un ASUS NOTEBOOK PC MODEL # X551MAV-HCL1201E INTEL WINDOWS 8.1 AMB BING (64-BIT) Un Estic intentant actualitzar el meu DirectX 11 a 11.2 no puc trobar l’enllaç en cap lloc per a l’actualització del meu DirectX

Error d'actualització de Windows 0x80240034

No puc realitzar l'actualització de Windows 10 Insider Preview 16215.1000 (rs_prerelease). El procés de descàrrega es manté a l’1% i al cap d’un temps falla en donar un codi d’error 0x80240034. No hi ha

ASSESSOR DE WINDOWS 7

Fa més d'un mes que intento executar aquest programa, però cada cop que faig rebo un missatge d'error que segueix. WINDOWS 7 ADVISOR NO VA PODER ARRIBAR AL SERVEI MICROSOFT PER COMPATIBILITAT

'Error del sistema AccelerometerSt.exe: pot trobar el fitxer VCRUNTIME.dll' després de l'actualització de Windows 10

Tinc un HP Pavilion A10, de 3 anys, originalment amb Windows 8.1, però que es va actualitzar amb Windows 10 'gratuït'. Ahir vaig rebre una sol·licitud per fer una altra actualització de Microsoft Edge. Tenia dues opcions fer-ho bé

Com puc tornar a instal·lar MSVCR100.dll

com puc tornar a instal·lar MSVCR100.dll

Codi d'error: es mostra 0x8007025D en intentar netejar la instal·lació de Windows 10

El meu Dell Inspiron 15-3521 era Windows 8 quan vaig comprar. Des de llavors, actualitzava els meus Windows a 8.1 i després a 10. Després d’actualitzar-lo amb èxit a Windows 10, volia fer una instal·lació neta. Per

SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (ks.sys)

Hola, estic en un ordinador de sobretaula, Alienware Aurora R4, i estic intentant actualitzar a la versió més recent 10547. Es tracta d’instal·lar controladors, aproximadament un 32%, i després tinc un BSOD:

Error de l'eina de creació de suports de Windows 10: 0x80042405 - 0xA001A

Salutacions, recentment, he vist moltes persones preguntant sobre aquest error en relació amb l'eina de creació de suports. Jo mateix he rebut aquest error quan intento crear una unitat USB d'arrencada (també coneguda com a Crea una instal·lable)

Error en actualitzar a Windows 10: 0xC1900101 - 0x30018

Quan intento actualitzar a Windows 10, la instal·lació falla i torna al meu sistema operatiu anterior amb l'error: no hem pogut instal·lar Windows 10. Hem tornat a configurar el vostre PC tal com era

No es pot instal·lar un programa perquè no hi ha Win32K.sys al meu ordinador.

Acabo de descarregar Nvidia GeForce ShadowPlay al meu ordinador portàtil, però no el puc instal·lar, ja que em produeix aquest error.

NECESSITO AQUEST Windows 7 Home Premium (x16-96072) 64x

Necessito Windows 7 Home Premium (x16-96072) 64x, només és el que accepta la meva clau de sèrie !! El meu ordinador rebutja aquest Windows 7 Home Premium (x17-58997) (64x) ALGÚ POT AJUDAR-ME PER FAVOR?