Error 0x80070141 en copiar fotos o vídeos de l'iPhone xr

Recentment he començat a obtenir un error de 0x80070141 en intentar copiar fotos i vídeos del meu iPhone XR al meu escriptori de Windows 10. Funcionarà durant un breu període, però després començo a obtenir el

Què és el directori Panther?

Què és el directori Panther a Windows? necessito aquest directori o el puc eliminar? Estic executant Windows 7.

Què són aquests fitxers VC_Red al meu ordinador?

No només tinc una llista de fitxers VC_Red desconeguts, sinó també altres carpetes de les quals no tinc idea i desordenen el meu PC. Aquí teniu una presentació de pantalla de la llista VC_Red: he llegit que són segurs

Com puc obrir fitxers .emz?

Títol original: fitxers emz He rebut un fitxer .emz. Com l'obro?

Emmagatzematge de controladors: dipòsit de fitxers que utilitza un gran espai al disc. Com puc reduir-lo?

Utilitzo una impressora, un ratolí, una pantalla addicional i una càmera i el meu iPhone només al portàtil i hi ha 17 GB d’espai per als controladors? Veig que aquí hi ha hagut altres preguntes sobre això. Però no

error 0x80071771

Intento accedir a un fitxer després d’actualitzar a Win 10 però rebo l’error 0x80071771: No s’ha pogut xifrar el fitxer especificat. Ho he comprovat de nou i sóc el propietari d'aquest fitxer i el tinc complet

Error de fallada de la transferència de fitxers gran 0X8007003B

Sóc fotògraf. Fa uns anys que he utilitzat un escriptori Dell XPS amb Windows 8.1 juntament amb el disc dur extern extern de xarxa de 4 TB. Sovint transfereixo fitxers de fotos grans a l’escriptori, quan

No es pot suprimir una carpeta: error 0x80070091: el directori no està buit

Original TitleError 0x80070091 Hola a tothom, espero que em pugueu ajudar. Intento eliminar una carpeta del meu disc dur secundari després d’instal·lar un videojoc, però tinc el següent error

He d’eliminar la carpeta ESD al Windows 10?

Què és la carpeta ESD a Windows 10? Què passarà si elimino aquesta carpeta de 2,5 GB de memòria? Afectarà el meu Windows?

És segur que un fitxer de Husdawg, LLC, que ha estat posat en quarantena pel Windows Defender del meu ordinador, sigui lliure de la quarantena?

El meu programa Windows Defender va posar en quarantena un fitxer publicat i signat digitalment per Husdawg, LLC. No sé res de Husdawg, LLC i necessito saber si és segur publicar aquest fitxer

ucrtbase.dll fa que el meu programa de comptabilitat es bloquegi

Hola a tothom. Per a alguns antecedents bàsics, estic fent servir la comptabilitat Sage 50 amb Sage Drive en un PC d'escriptori Lenovo nou (comprat el desembre del 2016) amb Windows 10 Home Aquest dijous passat, el programa

SS3svc32.exe apareix en iniciar?

Hola a tots! Per tant, durant els darrers dies en iniciar el portàtil, el fitxer SS3svc32.exe continua apareixent i intenta fer canvis. Apareix dues vegades (no faig clic a les dues vegades) i es manté allunyat fins al següent

És segur eliminar la carpeta d'actualització de Windows 10?

Acabo d’actualitzar a l’actualització de l’aniversari de Windows 10. Ara tinc una carpeta a la meva unitat C anomenada Windows10Upgrade. És segur suprimir aquesta carpeta? Gràcies Títol original: carpeta Windows10Upgrade

Com puc obrir un fitxer OXPS a Windows 10?

En el passat he imprès diverses pàgines amb Microsoft XPS Document Writer per poder guardar-les a carpetes sense imprimir-les físicament. Abans els podia veure, però ara no en trobo cap

Error 0x8007016A: el proveïdor Cloud File no s’executa

Després d'alguns problemes, vaig restablir OneDrive i vaig moure la carpeta a una altra ubicació (en una altra partició). Vaig assenyalar la configuració de OneDrive a aquesta nova carpeta buida anomenada OneDrive. Tots els meus fitxers (385 GB) són

Què és MiracastView.exe?

Estava fent un error amb la carpeta del menú Inici per obtenir algunes dreceres més allà, quan vaig trobar un programa anomenat 'MiracastView.exe'. He comprovat el menú Propietats i puc dir que és una aplicació predeterminada, com

'L'operació sol·licitada requereix elevació'

Abans d’instal·lar Win 7, he desat un munt de fitxers i carpetes en un disc dur extern. Aquesta nit, quan he intentat mirar alguns fitxers de text que havia creat a Open Office, he rebut el missatge d'error que '

bootsqm.dat

Hola Recentment he utilitzat Aulogics Disk Defrag i ara, quan encenc l’ordinador, comprova el registre. Ara cada cop que miro al disc dur veig aquest fitxer bootsqm.dat. Què es? El necessito? Puc

És segur que es pot suprimir aquesta carpeta protegida de 188 GB?

Després de desactivar l'opció 'Amaga les carpetes protegides de Windows' a les opcions de l'Explorador de fitxers, a més de triar mostrar carpetes ocultes, he trobat una carpeta a la meva unitat C: etiqueta trobada.000. Com he dit que era

Codi d'error 0x80070780

M'estic preparant per enviar el meu ordinador al fabricant perquè les repari. Com a tal, intento copiar el meu disc local / carpeta Usuaris a una unitat externa. Es copien molts fitxers i començo a obtenir el fitxer